De multe ori, cei ce organizeaza o nunta nu acorda atentia cuvenita dj-ului. Conform unui sondaj realizat recent viitoarele mirese sunt mult mai interesate de gasirea fotografului perfect decat de gasirea dj-ului perfect. Ca si in cazul fotografilor, exista multi Dj pentru nunti ce ofera servicii de calitate, dar si altii al caror profesionalism lasa de dorit, astfel ca alegerea unui DJ bun trebuie facuta din timp si cu grija.

Conform aceluiasi sondaj, alegerea unui DJ se afla printre ultimele detalii pe care viitoarele mirese le pun la punct inainte de ziua nuntii, cu mult dupa alegerea fotografului sau a coafezei.

Totusi, analizand situatia ne putem da seama ca lipsa fotografului nu ar avea un impact la fel de mare asupra nuntii ca lipsa dj-ului. Daca fotograful nu ar aparea la eveniment, pozele realizate de apropiati va vor ramane amintire, chiar daca vor fi de o calitate mai slaba decat cele profesioniste. Daca insa ar lipsi dj-ul toti invitatii ar pleca acasa imediat dupa servirea primului fel de mancare. Cu toate acestea, fotografii de nunta au onorarii de 3-4 ori mai mari decat un dj pentru nunti.

Tarifele practicate de dj nu sunt extrem de ridicate, si ar putea cu usurinta fi acoperite chiar din discount-ul pe care restaurantul il ofera la meniu, sau din obtinerea unor alte reduceri ce se ofera special pentru nunti. De asemenea, tarifele practicate de un Dj profesionist nu sunt cu mult mai ridicate decat cele practicate de un amator ce se afla la inceput de drum, calitatea serviciilor fiind infinit mai buna.In acest context, cei ce organizeaza o nunta ar trebui sa ii acorde cu mult mai multa atentie, alegerea unui dj bun, cu experienta, fiind cheia unei nunti reusite.

Alegeți cu grija  și asigurați-vă că bugetul dvs. de nunta nu va impiedica sa optati pentru cel mai bun entertainment oferit invitatilor dumneavoastra.