Un dj bun – cheia unei nunti reusite

Odata cu cresterea tarifelor cerute de formatii pentru a canta la o nunta, dj-ii au devenit din ce in ce mai cautati. Ceea ce mulți nu știu despre DJ-ii de nunta este că este nevoie de mai mult decât a dispune de echipamentul necesar pentru a fi un DJ bun . Un disc jockey bun știe cum să treaca de la o melodie la alta cu ușurință, fara ca muzica sa se opreasca, sa citeasca publicul si sa isi dea seama care ar fi preferintele acestora precum si ce melodii i-ar tine pe ringul de dans.
De asemenea, un dj pentru nunta va fi transparent in privinta tarifelor practicate si vi le va prezenta in totalitate inca de la inceput. Daca vi se solicita toata suma in avans, ar fi de preferat sa va schimbati optiunea, acesta fiind un semn al lipsei de professionalism. Majoritatea dj-ilor vor cere un avans atunci cand incheiati contractul, lucru ce trebuie facut cu mult inainte, insa in nici un caz nu va vor cere sa platiti toata suma.
Exista anumiti dj care nu sunt dispusi sa includa unul sau mai multe tipuri de muzică in playlist-ul lor. De aceea trebuie sa discutati cu el in prealalbil pentru a vedea daca este dispus sa ajunga la un compromis cu dumneavoastra in privinta acestui aspect, si daca doreste sa aduceti dumneavoastra melodiile respective sau le va procura singur.
Puteti lua in considerare si varsta dj-ului si tipul de petreceri la care a mai participat in trecut astfel incat sa va dati seama daca este pe aceeasi lungime de unda cu dumneavoastra, precum si cu invitatii dumneavoastra. Daca acesta este dispus, va poate invita la o alta nunta sau eveniment unde va participa, pentru a vedea in ce fel interactioneaza cu invitatii si ce muzica alege pentru a intretine atmosfera.