O parte foarte importanta a pregatirilor pentru nunta este gasirea unui DJ nunta profesionist, pe placul dumneavoastra.

 

Printr-o simpla cautare pe internet puteti gasi numerosi DJ din care puteti alege. Dar cum stiti care va fi dj-ul perfect pentru nunta dumneavoasta?

 

Exista o serie de factori de care trebuie sa tineti cont pentru a face cea mai buna alegere.

Aruncati un ochi pe site-ul dj-ilor pe care ii aveti in vedere . În cazul în care site-ul este prost conceput , nu ofera informații concludente sau pur și simplu nu este pe gustul dumneavoastra, atunci probabil că nu ati gasit dj-ul pe care il cautati. Daca dj-ul pe care il aveti in vedere nici macar nu are un site web, este mai bine sa va reorientati deoarece acest lucru denota lipsa de profesionalism.

Verificati lista de prețuri . În cazul aceasta nu se afla pe site-ul dj-ului, se poate afla in documentatia pe care acesta v-o trimite, la solicitarea dumneavoastra. Daca nici acolo insa nu se afla o lista de preturi, acest lucru poate insemna ca persoana respectiva practica tarife diferite in functie de clientii care ii solicita serviciile, si ca este cazul sa va reorientati. Chiar daca pretul pe care vi-l ofera dumneavoastra poate parea convenabil, este de preferat sa nu apelati la serviciile sale deoarece deja prin lipsa de transparenta in privinta tarifelor a dat dovada de lipsa de profesionalism si etica profesionala, ceea ce inseamna ca nu este o persoana pe care sa va puteti baza.

Daca aveti anumite preferinte muzicale, puteti discuta cu dj-ul ales si ajunge la un consens in privinta playlist-ului. Orice dj profesionist va tine cont de doleantele clientilor si va incerca pe cat posibil sa le satisfaca. Puteti insa, ca masura de precautie, sa puneti chiar dumneavoastra muzica dorita pe un cd, pe care sa il aveti asupra voastra la nunta si sa i-l puteti da in cazul in care nu gaseste piesele pe care le-ati solicitat.